joi, 22 noiembrie 2012

Renii mosului

Publicat de Bianca 2 comentarii
Ca sa fiu sigura ca mosul o sa aiba mijloc de transport, i-am cusut si eu vreo 6 reni ca sa ii aiba de rezerva. In felul asta stiu sigur ca va ajunge si la mine :) Am fost eu cuminte, insa totusi nu vreau sa fortez norocul.


Dupa cum v-am spus si aici, suntem mandri proprietari de stickere de sarbatori, pentru care ii multumim lui Vantu. Si acest bradut face parte din ele. Troneaza frumos pe un perete al sufrageriei.


Daca iti place vreun ren si vrei sa te asiguri ca mosul ajunge cu sania plina de cadouri la tine, poti sa il ai pentru 7 lei.


Au si nasul rosu, ca sa lumineze calea, si o inima mare, plina de dragoste pentru cei carora le duc cadourile.

marți, 20 noiembrie 2012

Decoratiuni pentru Craciun

Publicat de Bianca 2 comentarii
Am inceput sa pregatesc decoratiunile pentru Craciun. Sunt entuziasmata. Ma gandesc deja cat de repede sa impodobesc bradul. Imi doresc tare mult sa gasesc si globuri frumoase anul acesta deoarece anul trecut parca a fost penurie de globuri frumoase. Nu am gasit nimic deosebit, special, ceva ce sa ma atraga. Oricum voi compensa cu aceste minunate decoratiuni. 

Autocolantul in ton cu Craciunul e primit de la Vantu. Daca doriti si voi sa lipiti prin casa autocolante contactati-l. Eu am si un bradulet pe alt perete si fulgi de nea pe geamuri.


Daca iti plac si vrei sa ai si tu, scrie-mi. Pretul e 7 lei bucata. Putem sa discutam si culorile.


Am poza din toate directiile. Arata atat de frumos :)


Oameni de zapada, globuri, braduleti, manusi.


Braduleti.



Oameni de zapada ... sper, totusi, sa fie o iarna frumoasa, cu zapada, ca sa facem si oameni de zapada adevarati :)


O super ghirlanda de decoratiuni. Acolo e locul lor.

joi, 15 noiembrie 2012

Bradulet din dopuri de pluta

Publicat de Bianca 1 comentarii
Astept deja cu emotie sa vina Craciunul. Sa impodobim bradul, sa cumpar cadouri, sa vad zambete pe fetetele celor apropiati, sa fac un om de zapada. Pentru ca asteptarea sa fie mai usoara am inceput sa fac decoratiuni pentru Craciun. Acest frumos bradulet este primul pe care vi-l arat.


Este facut din dopuri de pluta de la sticle de vin. Am demarat o adevarata actiune pentru strangerea acestora. Pionezele au rol de globuri, iar baza e taiata dintr-o creanga. In poza de mai jos braduletul e incadrat de doua brose noi.


Making of ... ;)

joi, 1 noiembrie 2012

Sensory box - toamna

Publicat de Bianca 0 comentarii
Un mic proiect de descoperire a unor lucruri pe care ni le ofera toamna; adunate toate intr-o ladita, gata sa fie descoperite de un copil.


Mere, mere gutui, struguri, dovlecei, porumb, frunze, gogogasi, rosii, nuci, pere. O, si cate ne mai ofera toamna. Copii sunt dornici sa descopere. Am pipait si mirosit fiecare fruct si leguma. Am descoperit culorile fiecaruia.


Cata culoare.

 

Eu cos. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea