marți, 12 februarie 2013

Esarfa crosetata din fir Frilly

Publicat de Bianca 0 comentarii
Sambata am participat si eu la un atelier de "impletit fire". Fete au fost dragute, au adus fire atat de frumoase, de iti luau ochii. Unul din firele aduse era deja crosetat si in cativa pasi simpli se poate face o esarfa draguta.

 
Pentru esarfa am folosit un ghem intreg. Culoarea este in degrade; am mai cumparat si pe verde. Din pacate paleta de culori pe care am gasit-o a fost redusa, pentru ca mi-as fi dorit ceva si pe rosu-portocaliu-visiniu, sau pe lila.
 


 
Cand o sa fac urmatoarea esarfa, cea verde in degrade, o sa explic si pasii, extrem de simpli de altfel.
 

sâmbătă, 9 februarie 2013

Atelierul de fetru - DAM fiecare CE AVEM - Kaelyn

Publicat de Bianca 0 comentarii
Final. A fost o zi minunata, oameni minunati. Nici nu pot sa spun mai mult. Minunati. S-au strans banuti pentru Kaelyn si sper din tot sufletul ca gandurile si faptele pozitive din aceasta zi sa o ajute in drumul lung pe care il parcurge.


Mai jos postez o cateva poze, cu fetelele ce au participat la targ. A fost o ora intensa in care am reusit sa finalizam o brosa si cosul in forma de inima, sa pornim constructia bufnitei, iar a doua brosa e tema pentru acasa :)
 
O sa postez si fiecare lucru in postari individuale. Fetrul folosit in cadrul atelierului a fost sponsorizat de magazinul online decoratiunicreative.ro .





O concentrare maxima in introducerea atei in ac ;)








vineri, 8 februarie 2013

Atelierul de astazi

Publicat de Bianca 0 comentarii
E astazi deja atelierul. De cateva minute am terminat de pregatit materialele. Am impachetat pentru fiecare participant fetrul decupat, nasturii, panglica, etc.
 
 
 
Fetrul pe care il voi folosi in cadrul atelierului a fost sponsorizat de magazinul online decoratiunicreative.ro. Multumesc.
 

Maine sper sa va arat si ce lucruri dragute am facut la atelier. Noapte buna :)
 

Eu cos. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea